5.00 / 1 oy

1100 TL'ye Sony DualSense Kablosuz PS5 Oyun Kolu Alınır mı?

500 TL'ye Dualshock 4 V2 almak yerine çıkınca Dualshock 5'e ya da artık adı ne olursa bu oyun koluna bakar onu alırım diyordum ama kolun fiyatının belli olması ile dumura uğradım diyebilirim. Sony DualSense Kablosuz PS5 Oyun Kolu olarak satışa çıkan ürün akakçe'de tüm sitelerde 1.100 TL olarak görünüyor. Bu fiyata konsol almıştık biz?

Fiyatların biraz düşmesini bekleyeceğim açıkçası, o da olmazsa yurt dışından hep gelen birileri vardır artık ondan komple Playstation 5 isterim daha iyi. Ama yine de oyuncu arkadaşların görüşlerini almak için bu soruyu açmak istedim. Sizce 5. nesil (ps5 kolu) dualshock'un fiyatı bu mudur yoksa ürün daha piyasaya tam olarak girmediği için bu köpüklü fiyatı mıdır? Mesela kaç para olsa dualshock 4 almak yerine dualsense kol almak daha mantıklı olur?

dualsense kol fiyat

Dualshock 4'teki eksen kayması ve kolun kendi kendine hareket etmesi problemleri umarım 5. nesil kolda olmaz. yurt dışındaki vatandaşlar her yeni çıkan konsola ve aksesuara aynı parayı veriyor olabilirler ama bizde durum maalesef bu kadar standart değil..

vedat

10.11.2020 00:26

Bu soru 4 kez yanıtlandı.

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Yanıt yazmak için lütfen giriş yapınız.

Reitix
1100 TL'ye Sony DualSense Kablosuz PS5 Oyun Kolu Alınır mı?

İnternet sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi.