5.00 / 1 oy

2019 akıllı telefon uygulaması fikirleri (Android ve IOS)

Akıllı telefonlar için uygulama mağazalarına bakarsanız çok detaylı konularda çok kapsamlı uygulamalar hazırlandığını göreceksiniz, bu da çoğu zaman uygulama geliştiricileri için motivasyon kırıcı bir farkındalık çünkü insan acaba bütün fikirler çoktan yapıldı ve yeni bir fikir kalmadı mı diye düşünmeden edememiş oluyor. Peki farkında mısınız, kullanıyor olduğunuz her bir uygulamada memnun olmadığınız o kadar çok şey var ki.. Bir yandan da hem teknoloji, hem kültür, hem de ihtiyaçlar değişmeye devam ediyor. Bana sorarsanız hiçbir uygulama, hiçbir alanda yerini garantilemiş ya da işini yapılabilecekler içinde en iyi şekilde yapabiliyor değil, daha iyi diyet uygulamaları da yapılabilir, oyunlar da, sözlükler de... Hatta daha önce hazırlanmış ve popüler olmuş uygulamaları aktif olarak kullanan kişiler bu uygulamaların nasıl daha iyi olabilecekleri konusunda daha bilinçli bile olabilirler, ancak hazırlayacakları uygulamanın kendileri de birer kullanıcısı olmaları şartı ile, insan kendi kullanmadığı şeyin iyi ya da kötü olduğunu anlayamıyor çünkü.

Yeterince iyi bir uygulamanın olmadığını düşündüğünüz alanlarda potansiyel açıkları ya da şu alanda hiçbir uygulama hazırlanmadı diyeceğiniz alanları bu sorunun altına cevap olarak yazarsanız beraber tartışabiliriz.

hburkek

26.09.2019 00:59

Bu soru henüz yanıtlanmamış.

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Yanıt yazmak için lütfen giriş yapınız.

Reitix
2019 akıllı telefon uygulaması fikirleri (Android ve IOS)

İnternet sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi.