5.00 / 1 oy

Beymen ile Beymen Business farklı marka mı?

Geçenlerde bir arkadaşımdan Beymen Business markasının aslında Beymen ile ilişkisi olmadığını öğrendim. Benim bildiğim Beymen Business, Beymen club gibi aslında Beymen'e bağlı bir alt marka. Evet belki Beymen Club ya da Beymen Business'den alışveriş yaptığınızda Beymen'de değiştiremezsiniz fakat kalite olarak ya da malına sahip çıkma anlamında Beymenin diğer markalarının arkasında durması beklenirken duyduklarım müşteri hizmetlerinin bile doğru düzgün çalışmadığı yönünde. 

Beymen'in internet sayfasında bile tarihçe kısmında Beymen Club olmasına rağmen Beymen Business hakkında bilgi yer almaması insanın aklını da da karıştırıyor ne yazık ki.. Belki de gerçekten Beymen'e ait bir marka değildir. O zaman da nasıl isim hakkı talep edilmiyor diye insanın aklına soru takılıyor. Yazı fontuna kadar aynı çünkü. 

Konu hakkında bilgisi olan varsa ve bilgilendirirse sevinirim. 

Not: Edindiğim bilgiye göre "ran group" ve "boyner" ortaklığı olab "br mağazacılık" bünyesinde kurulmuş ve Beymen mağazalarında satılan markalar: Beymen Collection, Beymen Club ile Academia markalarıymış.

 

minebirinci

16.11.2020 13:31

Bu soru henüz yanıtlanmamış.

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Yanıt yazmak için lütfen giriş yapınız.

Reitix
Beymen ile Beymen Business farklı marka mı?

İnternet sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi.