5.00 / 1 oy

Güncel Saç Ekim Teknolojileri ve Fiyatları Nelerdir? (2020)

Son 10 yıldır ne zaman saç ektirmeye niyetlensem hep birkaç arkadaşım bana henüz saç ekim teknolojisinin yeterince gelişmediğini ve biraz daha beklemem gerektiğini söyler ve ben konuyu birkaç yıllığına daha rafa kaldırmış olurum. Çevremde saç ekimi yaptırmış kimse olmadığı için nasıl oluyor bu işler diye sorup uzun uzadıya ilk elden öğrenebileceğim birisi de yok, ama ne zaman yanımdan çim adam geçse oh diyorum iyi ki henüz yaptırmamışım. Çünkü kötü saç ekim teknolojileri ile yapılan saç ekimleri hemen kendini belli ediyor ve öyle olacağıma hafif açıklık kalsın daha iyi diyorum.

İnternette araştırdım ve youtube'dan da videolara baktım. Anlayabildiğim kadarıyla teknolojik olarak değişen pek birşey yok, mantık olarak halen ense bölgesindeki kıl köklerini toplayarak seyrek olan yerlerde delikler açılıyor ve saç kökleri bu şekilde transfer edilmiş oluyor. Peki bu yöntem uzun yıllardan beri kullanılmaktaysa mesela 10 yıl önce bu teknikle saç ekimi yaptırmış birisinin güncel durumu nasıldır gören bilen var mı? Ayrıca saç ekim merkezlerinin fiyatlarının da çok değişken olduğunu görüyorum, büyük şehirlerde olması gereken normal saç ekim fiyatları ne kadardır?

fatih4545

29.09.2020 18:59

Bu soru 1 kez yanıtlandı.

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Yanıt yazmak için lütfen giriş yapınız.

Reitix
Güncel Saç Ekim Teknolojileri ve Fiyatları Nelerdir? (2020)

İnternet sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi.