5.00 / 1 oy

ikiz bebek arabası tavsiyesi 2019

Herkese merhabalar, dünyanın en keyifli alışverişini yapmak için internette geziniyorum, herkesin de aynı mutluluğu yaşamasını dilerim.

İkiz bebek arabalarını bir süre öncesine kadar sadece yabancı komedi filmlerinde görürdüm ve gerçek olduklarından bile haberim yoktu, ama iki ikiz bebek için araba almak durumunda kalınca iki farklı arabayı sürmek ve taşımak çok zor olduğu için biraz araştırma yapınca aslında oldukça yaygın ve ulaşılabilir olduklarını fark ettim. Hatta çok sayıda seçenek bile mevcut.

İki farklı ikiz bebek arabası tasarımı var, birisi ön arka ayrı ayrı bölmelere sahip ve bir çocuk öne, diğeri arkaya oturuyor. Diğerinde ise kardeşler yanyana otursun diye yanyana tasarım yapmışlar.

Bebekleri yan yana oturtan Casual Twin İkiz Bebek Arabası:

Casual Twin İkiz Bebek Arabası

Bebeklerin arka arkaya oturmasını sağlayan bebek arabası modellere de bir örnek vereyim: Crystal Baby 234 Armoni İkiz Bebek Arabası:

Crystal Baby 234 Armoni İkiz Bebek Arabası

Henüz bir markaya ya da tasarıma aidiyet hissedebilecek kadar konuya hakim değilim ama kaliteli bir ikiz bebek arabası için 1.500 TL gibi bir bütçeyi gözden çıkartmış durumdayım ve kafamda çok soru var. Öncelikle yukarıdaki iki farklı bebek arabası seçiminden arkalı önlü olanı katlandığında arabaya daha kolay sığar gibi görünüyor ama bebeklerin birbirlerini görmemeleri, birisinin öndeki manzarayı izlerken diğerinin öndeki arabanın arkasını izlemesi ve öndeki bebeğin de hemen kucağa alınamayacak kadar uzakta olması pek hoşuma gitmedi, bu yüzden tercihimi yan yana olan ikiz bebek arabasından kullanacağım gibi geliyor. Markalar,fiyatlar, modeller gibi konularda deneyimli anne babalardan görüş ve tecrübelerini dinlemek, önerilerini duymak isterim. Hangi markaya güvenmeli ya da bebek arabası alırkennelere dikkat etmeli?

hector1745

30.10.2019 13:14

Bu soru henüz yanıtlanmamış.

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Yanıt yazmak için lütfen giriş yapınız.

Reitix
ikiz bebek arabası tavsiyesi 2019

İnternet sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi.