5.00 / 1 oy

John Wick 3: Parabellum izlenimleriniz

Spoiler olmaması açısından filmi izlemeyenlerin bu sayfayı okumamalarını tavsiye ediyorum.

Filmi severek izledim ama önceki filmlerde de olan bir havada kalmışlık hissi bu filmde de yine kendini hatırlattı. Aksiyon sahneleri gerçekmişçesine doğal ve sanki sokakta kavga eden insanlar gibi bir doğallıkla izletiyor kendini. Laurence Fishburne ile Keanu Reeves'i de yan yana görünce güzel bir matrix göndermesi gibi oldu, hazır matrix 4 de konuşuluyorken sanırım fikren altyapı yapıyorlar diye düşündüm ben.

Aksiyon sevenler için tavsiye edebilirim, imdb puanı 8.3 ama 6'nın altında puanı olup da John Wick 3'ten daha efsane filmler izlemedin mi diye sorsanız izledim de, ilk çıkan filmlerde imdb puanları yüksek oluyor, demek ki prodüksiyon şirketleri artık imdb puanları için debütçe ayırıyorlar artık.

israfil

19.05.2019 23:42

Bu soru 3 kez yanıtlandı.

  • 17 Haziran 2019 02:01
    6

    Baş rolde nasıl olsa Keanu Reeves var demiş adamlar, herhangi bir makyaj ya da gençleştirme tekniği kullanmadan bu seri en az 10 tane film çeker bu gidişle, nasıl olsa adam yaşlanmıyor. Matrix 2 de çıkar mesela sonrasında, sonra da metroda Keanu Reeves'i görürüz yine falan, Ajda Pekkan 1, Keanu Reeves 2. Daha değişmeden ne kadar kalacaklar merakla izliyorum

  • 17 Haziran 2019 01:01
    2

    DVD'si ağustos ayında çıkacakmış, izlenim elde edebilecek şansı sinemada kaçırdım ama tüm seriyi arka arkaya ev sinemasında izlemeyi planlıyorum. Serinin devam filmi olacak mı diye merak edince imdb'de John Wick: Chapter 4 için de 2021 tarihi girilmiş Keanu Reeves'in künyesinde. John Wick 4 bana biraz garip bir fikir gibi geliyor çünkü konu belli aksiyon belli, sündürüp de bozmasalar bari güzelim seriyi.

  • 23 Mayıs 2019 08:32
    0

    ilk 2 filmi de çok beğenmiştim, bu film de seriye yakışır kalitede olmuş. normalde serilerin devam filmleri orijinal versiyonlarının gerisinde kalır, kötü birer taklit olurlar ama johnwick serisi bence her bir filmi ile özgünlüğünü korumaya devam etmeyi başarabiliyor

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Yanıt yazmak için lütfen giriş yapınız.

Reitix
John Wick 3: Parabellum izlenimleriniz

İnternet sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi.