5.00 / 1 oy

Kışın sıcak tutacak en ince kıyafet nedir?

İncecik montlar ile ya da polar gibi kıyafetler ile arkadaşlarımın buz gibi havalarda sıcacık durduklarını ve üşümediklerini duydukça şaşırmaya devam ediyorum, eskisi gibi kışın üşümemek için kat kat kıyafetler giymek ve dev gibi montların içerisinde kaybolmak sanırım biraz eskide kalmış. Sadece moda olarak değil, üzerinizde taşıdığınız ağırlığı bile hafifletmek için böyle gelişmeleri olumlu buluyorum. Bir şeyi duyduğumda ilk kullanma konusunda çok cesaretli birisi olmasam da ikna olduktan sonra artık tavsyelerinize açığım. Bu kışın sıcak tutacak alınabilecek en ince ve hafif kıyafetler nelerdir sizce? Termal kazaklar, polarlar ya da kaz tüyü montlar dışında tavsilere verebilirseniz memnun olurum.

chung

23.09.2019 11:21

Bu soru 3 kez yanıtlandı.

  • 14 Kasım 2021 03:46
    3

    reklam gibi olmasın ama nort face'in polar türü ceketlerini ve sweatshirt'lerini oldum olası sıcak tutma ve boğmama konusunda çok başarılı bulmuşumdur. mont olarak ise Helly Hansen markasının montlarını daha kaliteli buluyorum. Yine ucuz sayılmazlar ama hem North Face'e göre daha ucuzlar, hem de sıcak tutma konusunda bence malzemeleri daha kaliteli.

  • 13 Şubat 2022 14:08
    0

    ben de oyumu polardan yana kullanmak istiyorum, ne terletir ne üşütür harika bir buluş

  • 7 Haziran 2022 14:57

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Yanıt yazmak için lütfen giriş yapınız.

Reitix
Kışın sıcak tutacak en ince kıyafet nedir?

İnternet sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi.