5.00 / 1 oy

Ücretsiz edu ve edu.tr mail hesabı açmak

internette edu ve edu.tr uzantılı e-mail adresi olanlara öğrenci oldukları için birçok yerde süper fırsatlar ve indirimler sunulduğunu görüyorum. Örneğin Mubi daha önce öğrencilere tamamen ücretsizdi (şimdi 16 TL olmuş aylık), spotify öğrencilere daha ucuz, adobe'nin kampanyaları var, daha bir çok yerde öğrenci e-posta hesabı olanlar birçok dijital hizmetten daha kolay yararlanıyorlar.

Edu ve edu.tr uzantılı domain'ler üniversitelere ait (education) alan adları oldukları için bu e-mail uzantılarına sahip mail hesapları açmak için bir üniversitede öğrenci olmanız, ya da mezun olduktan sonra mail hesabınızın üniversiteniz tarafından kapanmamış olması gerekiyor. Bildiğim kadarıyla akademisyenler de bu imkanlardan faydalanmış oluyorlar. İnternette edu ya da edu.tr uzantılı mail adresi almanın alternatif bir yolu olup olmadığını araştırdım ama ücret karşılığı bu hizmeti verenler dışında ücretsiz bir servis bulamadım. Acaba dünyanın herhangi bir yerinden ücretsiz olarak edu uzantılı ya da Türkiye'den edu.tr uzantılı bir email hesabı almanın bir yolu var mıdır?

alanc

08.02.2021 00:54

Bu soru henüz yanıtlanmamış.

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Yanıt yazmak için lütfen giriş yapınız.

Reitix
Ücretsiz edu ve edu.tr mail hesabı açmak

İnternet sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi.