5.00 / 1 oy

Bebekler için pişik kremi tavsiyesi

Yazın da iyice sıcak olması nedeniyle pişik tehlikeleri artıyor ve beni pişik kremi bulma endilesi sardı. Bepanthol Baby Pişik Önleyici Merhem, Johnson Baby pişik kremi, mustela, Sudocrem Pişik Kremi, Desitin Pişik Önleyici Krem, Sebamed Baby Healing Cream Pişik Kremi vs bir sürü krem markası var. Bebekler için pişik kremi kullanıp da bilgisi olanlar yorumlarını ve tecrübelerini paylaşabilirlerse çok sevinirim.

tugba24

23.06.2019 23:01

Bu soru 3 kez yanıtlandı.

  • 27 Mart 2022 10:02
    1

    hangi bebeğin hangi markaların ürünlerini seveceği ya da sevmeyeceği tamamen bir şans konusu. kimi bebek alerjik reaksiyon gösterebiliyor mesela bu ürünlerin bir kısmına. ya da en pahalı ürün bir şekilde bebek tarafından sevilmezken çok hesaplı bir ürün çok işe yarayabiliyor. tamamen şans ve deneme meselesi

  • 11 Ekim 2019 20:20
    0

    sudocrem diyorum kesinlikle başka da bir kreme gerek yok. Hatta sudocrem o kadar iyi geliyor ki cilde siz bile kullanabilirsiniz elinize yüzünüze. Bir ara çok ünlenmişti fiyatı da tabii bu ününden dolayı fırlamıştı. Cilt bakım ürünleri tavsiye eden blogerlar yüz bakım kremi olarak da tavsiye ediyorlardı bu kremi. Biraz yoğun olması renk bırakması sebebiyle gece yatmadan kullanılmasının daha mantıklı olduğunu düşünüyorum tabii. 

  • 27 Ekim 2021 09:00
    0

    Mustela'nın ürünleri, içeriğindeki bileşenlerin kimyasal olmamasından dolayı genellikle çok iyi oluyor ama pişik kremlerinden o kadar memnun kalınmıyor olmalı ki internetteki yorumlar genellikle olumsuz. bir de bebekten bebeğe reaksiyonlar farklılık gösterebildiği için her bebek için kesinlikle en iyi ürün budur diyebilmek pek mümkün değil.

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Yanıt yazmak için lütfen giriş yapınız.

Reitix
Bebekler için pişik kremi tavsiyesi

İnternet sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi.